RSS

Pure Semangka Pisang

07 Jun

Satu lagi perbendaharaan cita rasa baru untuk si kecil, semangka manis. Pilih semangka bangkok tanpa biji karena tekstur daging buah yang tebal dan lembut. Semangka yang berair sangat cocok untuk makanan pemula.

Bahan:
50 gr semangka
25 gr pisang ambon

Cara membuat:
1. Blender semangka dan pisang ambon hingga lembut
2. Tuangkan dalam mangkuk dan sajikan segera

Sumber : http://www.menumakananbalita.com

 
Leave a comment

Posted by on June 7, 2011 in Pure

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: